en




Neprehliadnite


Benefičný koncert "My a naše mesto"

Benefičný koncert "My a naše mesto"

Mesto Nová Baňa a komisia kultúry, vzdelávania, mládeže a športu pri MsZ v Novej Bani zorganizovali už po deviatykrát benefičný koncert pod názvom „MY A NAŠE MESTO“. Tento ročník sa konal pod záštitou Občianskeho združenia pri CVČ – CENTRÁČIK.

Do programu prispeli deti z novobanských škôl, školských zariadení a na záver vystúpil hosť Martin Geišberg. Ten si spolu s deťmi z DFS Novobanček nacvičil pesničku o silnej princeznej, do ktorej zapojil aj publikum. Kinosála bola plná do posledného miesta, čo preukazuje záujem ľudí o pomoc druhým a o toto krásne podujatie. Počas celého slávnostného večera nás sprevádzalo malé dievčatko Natálka, ktoré nám čítalo rozprávku o srdiečku, ktoré bolo zvedavé a hravé. V závere programu vystúpila na pódium riaditeľka centra voľného času Tatiana Polcová, ktorá predstavila myšlienku zakúpenia automatického externého defibrilátora. Primátor mesta Nová Baňa Branislav Jaďuď po príhovore prevzal symbolicky z rúk diplomovanej záchranárky Dagmar Tomčányovej jeden automatický externý defibrilátor. Prístroj je určený na obnovenie činnosti srdca.

Lekáreň Medea – Mgr. Viktória Chanová zakúpila pre mesto jeden automatický externý defibrilátor, Na dobrú vec prispeli aj MUDr. Marián Rebek, Mestské lesy s. r. o. Nová Baňa, Knauf Insulation, s. r. o., Cortizo Slovakia, a. s., Peter Forgáč, Tristone Flowtech Slovakia, s. r. o., MUDr. Katarína Tužinská, Profimont NB, s. r. o., SC Zamkon, s. r. o., LTK Solutions, s. r. o., NOBA-Trans, s. r. o., BEKWOODCOTE, s. r. o., UNISTAV NB, s. r. o., HalfPoint, s. r. o., Šport bar Brehy. Príspevky od sponzorov a výťažok z dobrovoľného vstupného umožnia kúpu ďalšieho defibrilátora. Všetkým darcom zo srdca ďakujeme. Poďakovaním pre tých, ktorí prišli benefičný koncert podporiť, boli medovníkové srdiečka, ktoré venovala Stredná odborná škola obchodu a služieb v Novej Bani. OZ pri CVČ – CENTRÁČIK ďakuje za podporu a spoluprácu pri organizovaní benefičného koncertu „MY A NAŠE MESTO“.

 

Mgr. Juraj Kološta

FOTOGALÉRIA




Mestský úrad Nová Baňa

Námestie slobody 1
968 01 Nová Baňa

+421 45 6782 800