en




Neprehliadnite


DOHLASOVANÉ: Letná rozprávková čitáreň MŠ

DOHLASOVANÉ: Letná rozprávková čitáreň MŠ

Ďakujeme, že ste s nami hlasovali za tento projekt. Žiaľ, na základe hlasovania verejnosti vyhral v tejto výzve iný projekt. Za každý hlas ešte raz ĎAKUJEME !!!

 

 

 

 

Letná rozprávková čitáreň je projekt zameraný na vybudovanie letnej čitárne pre deti, rodičov a verejnosť v okolí MŠ - ET Kolibská (Štále). Je určený na vybudovanie malej oddychovej a relaxačnej zóny pre deti, rodičov a verejnosť v blízkom okolí.

Cieľom projektu je zlepšovať sociálnu aktivitu dieťaťa, napĺňať potrebu sociálneho kontaktu s rovesníkmi i s dospelými a podporovať vzťah dieťaťa k poznávaniu a učeniu prostredníctvom čítania kníh v oddychovom relaxačnom prostredí letnej čitárne. Tá by mala vzniknúť v záhrade MŠ v blízkosti starého domčeka. Projekt bude mať veľký význam, pretože rozšíri možnosti výchovy a vzdelávania detí predškolského veku a spoluprácu rodiny, školy a verejnosti, deti si budú vytvárať nové sociálne kontakty a kladný vzťah k čítaniu kníh, čo je veľký prínos pre ich osobnostný rozvoj, ale aj sociálnu aktivitu a napĺňanie potreby sociálneho kontaktu s rovesníkmi i s dospelými, podporenie vzťahu dieťaťa k poznávaniu a učeniu pred vstupom do ZŠ. Veľkým prínosom bude aj budovanie nových sociálnych vzťahov, ako aj pozitívny vplyv na celkovú kultúru a klímu školy. Finančné prostriedky z tohto projektu by sme chceli použiť na zakúpenie sedacích vakov, lavičiek, europaliet, zrekonštruovanie regálov a stolíkov do interiéru letnej čitárne, vymaľovanie fasády domčeka...

PhDr. Lenka Bieliková, projektová manažérka

Podporte tento projekt




Mestský úrad Nová Baňa

Námestie slobody 1
968 01 Nová Baňa

+421 45 6782 800