en




Neprehliadnite


Vyhodnotenie "Súťaž o fotografiu z partnerského mesta"

Vyhodnotenie "Súťaž o fotografiu z partnerského mesta"

Mesto Nová Baňa vyhlásilo súťaž o fotografiu z partnerského mesta Nin. Do súťaže sa mohli zapojiť všetci, a to zaslaním fotografie/-í z tohtoročnej návštevy Ninu do 31.10.2016.

 

 

Do uzávierky prišla len jedna fotografia. Cenu, morskú soľ SOLANA NIN z mesta Nin, získala Mgr. Marta Cicková, ktorá nám zaslala fotografie z tohtoročnej júlovej dovolenky v Nine. Srdečne gratulujeme!

V tejto súťaži budeme pokračovať aj budúci rok. Preto neváhajte a už teraz si naplánujte svoju dovolenku v partnerskom meste Nin.

PhDr. Lenka Bieliková, projektová manažérka

foto: Mgr. Marta Cicková

 

SÚŤAŽ o fotografiu z partnerského mesta

Mesto Nová Baňa nadviazalo v tomto roku partnerskú spoluprácu s chorvátskym mestom Nin. Pri tejto príležitosti mesto vyhlasuje súťaž o fotografiu z partnerského mesta NIN. Do súťaže sa môžu zapojiť všetci, ktorí nám zašlú fotografiu/-e z tohtoročnej návštevy Ninu. Podmienkou je preukázateľnosť dátumu návštevy ľubovoľnou formou. 

Nin je najstaršie chorvátske kráľovské mesto ležiace na pobreží južnej časti Ninského zálivu v Zadarskej župe. Špeciálnou metódou sušenia bez akéhokoľvek použitia mechanizácie sa tu vyrába veľmi kvalitná morská soľ, ktorá sa vyznačuje zvýšenou koncentráciou jódu. Ťaží sa tradičným spôsobom. Vyrába sa z nej široká škála soľných výrobkov od priemyselných, cez spotrebné, až po soľ na terapiu. Vzhľadom na to, že záujem návštevníkov, ktorí chcú vidieť ako sa soľ vyrába neustále rastie, ťažba sa stala turistickou atrakciou.   

Svoju fotografiu/-e môžete doručiť osobne so svojím kontaktom vrátane tel. kontaktu v zalepenej obálke do 31. 10. 2016 do 15.30 hod. osobne do podateľne mestského úradu alebo na adresu Mestský úrad, Námestie slobody č.1, 968 26 Nová Baňa s označením "Fotografia z partnerského mesta," poprípade zaslať emailom na adresu: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript..

Termín uzávierky súťaže je do 31.10.2016.

Každý, kto zašle fotografiu/-e bude ocenený morskou soľou (SOLANA NIN) z mesta Nin a zverejnený v novembrovom čísle Novobanských novín a na webovej stránke mesta.

V budúcnosti chceme v tejto súťaži pokračovať.

PhDr. Lenka Bieliková, Mgr. Iveta Lukáčová

foto: archív NIN

 

 

 

 

 

 




Mestský úrad Nová Baňa

Námestie slobody 1
968 01 Nová Baňa

+421 45 6782 800